Samordna opptak

Norge trenger moderne maskiningeniører. Etiske retningslinjer Se hvilke etiske retningslinjer som gjelder for oss.


Konfirmasjonskort Invitasjon Konfirmasjon Og Takkekort Fotoknudsen Invitasjon Takkekort Konfirmasjon

1 November for students starting their studies in the spring semester.

. Om oss Les mer om hvem vi er og hvor du finner oss. Nyheter pressemeldinger og tilleggsmateriale fra Direktorat for høyere utdanning og kompetanse om opptakene finner du også ved å følge oss på NTB-portalen. Om du dekkjer opptakskrava og kor mange poeng du har avheng derfor av kva for studium du skal søkje.

Det supplerende opptaket gjøres via NETTSKJEMA som er åpent fra 8. Vi tilbyr Her finner du informasjon om hva vi tilbyr. For opptaket til høsten 2022 er det fremdeles ledige studieplasser ved PPU heltid.

Mekatronikk er nettopp en kombinasjon av disse fagområdene. Juni der vi legger deg inn i Søknadsweb. 1 June for students starting their studies in the autumn semester.

Ofte stilte spørsmål Her finner du svar på det vi ofte blir spurt om. Produkter som tidligere var helt mekaniske utnytter i dag de mulighetene som et samspill av mekanikk elektronikk datateknikk kunstig intelligens og maskinlæring åpner for. Du søker om opptak til studieprogrammet i Søknadsweb.

Samordna opptak svarer på henvendelser fra media gjennom hele året men gir ikke ut tall tidligere enn det som er oppgitt i informasjonsplanen. Det er ulike opptakskrav og reglar for poengrekning om du skal søkje fagskole eller høgskole og universitet. Student admitted through Samordna opptak SO Student attending NORA-courses.

Det er opptak til PPU heltid en gang i året. Applicants residing in Norway and Nordic citizens who have applied for a Masters degree programme by 20 April.


Sokerportalen I 2021


Viktige Tidsfristar Samordna Opptak Universitet


Hvordan Oppna Generell Studiekompetanse I Norge Samordna Opptak Utdanning Norge


Realkompetanse Samordna Opptak Studier Utdanning Universitet


Sokerportalen I 2021


Sokerportalen I 2021


Viktige Tidsfristar Samordna Opptak Universitet


Armani Ea3026 Eyeglass Frames W Free S H 10 Options Eyeglasses Eyeglasses Frames Armani


Sokerportalen I 2021


Tunsberg Medisinske Skole Skole

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1